دانشکده هنر ومعماری

در نشستی مشترک بررسی شد؛

لزوم زمینه‌سازی برای بهره‌مندی از توان و دستاورد دانشجویان

تعداد بازدید:۲۰۲
زمینه‌سازی برای بهره‌مندی از توان و دستاوردهای دانشجویان در جلسه طرح مسائل، مشکلات و کمبودهای رشته هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان مورد بررسی قرار گرفت.
لزوم زمینه‌سازی برای بهره‌مندی از توان و دستاورد دانشجویان

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان در نشست استادان گروه هنر دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با مریم فدایی قطبی رئیس دانشکده و یاسر سالاری معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه، مسائل، قابلیت‌ها و مشکلات رشته هنر مطرح و بررسی شد.

استادان گروه معماری با بیان توانمندی‌های خاص گروه و اعلام آمادگی برای همکاری با همه قسمت‌های دانشگاه بر زمینه‌سازی برای بهر‌ه‌مندی دانشگاه از توان و دستاوردهای دانشجویان تأکید کردند.

هدفمندکردن پروژه‌ها و تولیدات هنری از دیگر موارد مورد اتفاق نظر در این جلسه بود و مقرر شد که شیوه‌های درآمدزایی از توان علمی و حرفه‌ای اعضا و توان تجهیزاتی گروه و تولیدات هنری مورد بررسی دقیق قرار بگیرد.

انتهای پیام/۴۰۶۲/

نظر شما :