دانشکده هنر ومعماری

کاظمی‌پور به آنا خبر داد؛

راه‌اندازی نخستین واحد فناور دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد کرمان/ مأموریت «استودیو شصت» چیست؟

تعداد بازدید:۴۵
رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از تصویب و راه‌اندازی نخستین واحد فناور دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در این شورا خبر داد.

مریم کاظمی‌پور در حاشیه شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تأکید بر لزوم گسترش واحدهای فناور به خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمان گفت: «مراکز رشد و واحدهای فناور در راستای کاربردی‌کردن و تجاری‌سازی نتایج تحقیقات و توسعه فرهنگ کارآفرینی در زمینه‌های مختلف تخصصی بنیان‌گذاری شده‌اند.»

وی با اشاره به نقش این مراکز در افزایش اشتغال نیروهای تحصیلکـرده در جامعه اظهار کرد: «این مراکز با ارائه فضای فیزیکی، خدمات مشاوره‌ای تخصصی، اطلاعات و پشتیبانی سخت‌افزاری شرکت‌های تازه تأسیس را در راستای رشد و پایداری مولد در جامعه یاری می‌کنند تا پس از مدتی معین قادر به ارائه فعالیت مستقل در جامعه بوده و زمینه‌ساز اشتغال شوند.»

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان از تصویب و راه‌اندازی نخستین واحد فناور دانشکده هنر و معماری با عنوان واحد فناور استودیو شصت خبر داد و تصریح کرد: «واحد فناور استودیو شصت برای طراحی و ساخت بوم‌ها و سه پایه‌هایی با قابلیت بالا راه‌اندازی می‌شود، تولید وسایل دکوراسیون داخلی نیز از سایر محصولاتی است که در این واحد تولید و عرضه می‌شود.»

معاون پژوهش و فناوری واحد کرمان ادامه داد: «دانشکده هنر، معماری و شهرسازی با سیاست تغییر ساختار، در برنامه خود راه‌اندازی تعداد زیادی از واحدهای فناور و هسته‌های دانش‌بنیان را در دست اجرا دارد.»

نظر شما :